Egészségutca - Személyes élményem
 
Első alkalommal vettem részt ilyen jellegű rendezvényen. Az egyesület képviseletében, egésznapos programok, kiállítók, emberek, sok-sok információ. Alapítványok, egyesületek, termékforgalmazók.Bemutatkozások pl. az egyesüeltünk az SM-es emberek hová fordulhatnak problémájukkal, hol kaphatnak segítséget. Érdeklődők voltak az emberek, kíváncsian fogadták az egyesület munkájáról készített kiadványt. A feltett kérdésekre is tudtunk válaszolni.Természetesen mi is végig jártuk a bemutatók színhelyét, és mi is hasznos tanácsokat kaptunk a megfogyatkozott egészség helyreállításáról(táplálékkiegészítők,, gyógynövények, természetgyógyászati kezelések) a megelőzésről (táplálkozás, légzőgyakorlatok, jóga, masszázs, kristályok).Kipróbálhattunk segédeszközöket is.

alt

 
A CERAGEM masszázságy kipróbálása a nap legnagyobb élménye volt. A megjelentek ingyenes szűrővizsgálatokon vehettek részt (cukor, koleszterin, vérnyomás, testzsír, testtömegindex,csontsűrűség). Fantasztikus saláták készültek a szemünk előtt, kóstolót is kaptak a jelenlévők. A Lisztérzékenyek Egyesülete nagyon finom süteményeket, pékárúkat készítettek. Nem csak az ezzel a problémával élő emberek, de a többiek is szívesen fogyasztották.

Elismerés az "ötletelőknek" a rendezőknek. Bízom benne, hogy jövőre is megszervezik ezt a rendezvényt, és mind többen résztveszünk majd rajta.

Kónya Ilona