Immár hagyomány, hogy a Békés megyei SM betegek egyesülete az év végi ünnepek közeledtével tartja meg ünnepi közgyűlését.

A program nemcsak az éves tevékenység összefoglalására, de az ismerősökkel, betegtársakkal való találkozásra is jó alkalmat teremt. Az egyesület vezetői közös ebéddel, tombolasorsolással várják tagjaikat, pártolóikat és önkénteseiket. A közgyűlésnek december 1-én 10 órától a gyulai Civil Ház (Gyula, Esze Tamás u. 2.) ad otthont.

Az Önkéntesség Világnapja alkalmából idén első alkalommal átadják a szervezet által alapított Év Önkéntese díjat is. A Fogyatékosság Világnapja alkalmából pedig pártoló tagokat is díjaznak és elismernek az egyesületi rendezvényen.

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni november 20-ig lehet a 0670/409-5991-es telefonszámon, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy személyesen a gyulai SM Adományboltban.
A közgyűlésen lehetőség lesz az egyesületi tagdíjak befizetésére is. A szervezők köszönettel fogadják, ha a résztvevők közül néhányan házi süteményekkel is készülnek, amivel egymást megvendégelhetik az egyesület tagjai.